10 načina za recikliranje kapa boce

10 načina za recikliranje kapa boce
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kada otvorite pivo ili bocu soka, obično ne razmišljate o spremanju kapa. Ali ima puno zanimljivih stvari koje možete učiniti s njima. Kapice za boce samo su jedna od mnogih sitnih stavki koje možete koristiti za kreativne projekte DIY. Koristite ih u svojoj kući i napravite jedinstveni dizajn backsplash ili countertop ili ih koristite za sve vrste ukrasa i pribora. Evo 10 zapanjujućih primjera.

Jedna vrlo zanimljiva ideja bila bi da vaš bar bude jedinstvena preobrazba. Za ovaj projekt trebat će vam puno kapica za bocu pa ih sada počnite spremati ili posjetite lokalnu bar ili trgovinu ili možda rezerviraju neke. Stavite ove kape na dobru upotrebu i napravite bar vrh. Prvo ih poravnajte i uredite ih kako želite, a zatim ih priložite jednu po jednu. Trebat će puno vremena, ali imat ćete jedinstvenu traku. {Found on lgaumond}.

Još jedna pametna ideja bila bi uporaba čepova za boce kako bi napravili podmetače. Trebat će vam za svaki sloj. Stoga ih uredite prema kriterijima koje želite. Na primjer, upotrijebite kapice za sok za podmetače koje ćete koristiti za piće i kapi piva za boce piva. Također ih možete urediti u skladu s bojom ili možete istaknuti drugu ideju.

Ako tražite nešto jedinstveno za prikaz na zidu vašeg doma, nema razloga da pokušate pronaći nešto u trgovini kada možete napraviti vlastite ukrase i umjetnička djela. Na primjer, ovdje je lijepa zbirka kapica boce prikazana u lijepom okviru.

Za ovaj projekt ne trebate previše kapa. To je primjer kako možete dati posluživanje preobrazbe. Prvo skupljajte neke šarene kapice boce, po mogućnosti odgovarajuće. Zatim ih zalijepite jedan po jedan u unutrašnjost pladnja i nanesite sloj brtvila ili prelijte akrilnu vodu preko kapica {found on sweetsomethingdesign}.

MoreINSPIRATION
  • Zabavan i genijalan DIY projekti možete učiniti s bocama Caps
  • Glomazna boca piva X svjetiljka
  • Otvarač boca za konoplje

Ova čaša s pićem čaša dobro su lijepa. Da biste ih napravili, potreban vam je čekić, noktiju, nekoliko kapica za bocu, boju za raspršivanje i kuhinjski remen. Okrenite stranu s kapicom boce prema dolje i upotrijebite čavao i čavao kako bi napravili malu rupu. Zatim prskajte kapu i pustite da se osuši. Stisnite kapu s užetom i vezati je oko stakla {found on mychiclife}.

Ovi magneti s kapicom boce vrlo su dinamični i lako ih je napraviti. Pronađite font koji vam se sviđa i ispišite brojeve. Izrežite krugove i zalijepite brojeve na kape. Vruće ljepene magnete na stražnjem dijelu kapa i gotovi ste. Pronađeni su svakodnevno.

Ako želite, također možete koristiti kape boce za više razraditi projekte interijera. Na primjer, možete prekriti zid ili dio zida s kapicama. Ovo je lijep primjer. To je backsplash s bocama kape u svim bojama i dizajnom.

Još jedna zanimljiva ideja za uporabu kapica za boce mogla bi biti jedinstven okvir za zrcalo. Samo ljepite kape jednu po jednu na stvarni okvir. To je jednostavan i lukav projekt koji vam omogućuje da prilagodite svoj dom ili čak vaš ured.

Pronašli smo još jedan nevjerojatan projekt. To je kalendar magnetske kapice boce. Da bi vam trebao kartona, trebali biste imati najmanje 65 kapa boce, akrilnu boju u različitim bojama, četke za kist, pištolj za vruće ljepilo, prozirni poliuretanski prskup, pijesak i magnete. To je jedan od najkreativnijih i najinovativnijih projekata, {pronađen na beskonačnoinspiredonline}.

Poznajete one vješalice koje zvuče kad god puše vjetar? Objesite ih u blizini prozora ili na trijemu. Pa, ovo je varijanta toga ukrasa i izrađena je od kapa boce. Kapice su pričvršćene na okrugli komad metala, eventualno poklopac.