10 načina da prosvijetlite svoj dom pomoću žute boje

10 načina da prosvijetlite svoj dom pomoću žute boje
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kada netko pitate koja boja spektra odiše veselja, mora biti žuta! Budući da ova boja simbolizira sunce i toplinu i veselje, donosi Zemlju i njezine stanovnike. Obitelj žute boje proteže se od sjajne sunčane žute do više zanosa i zlata. Ako ste pod stresom i preopterećeni, žuta će vam pomoći da promijenite raspoloženje i da se osjećate sretnijim. Ako jedna boja može učiniti sve ovo, ne biste li imali žute u svakoj sobi? Pročitajte kako biste vidjeli 10 načina da prosvijetlite svoj dom žutom bojom.

1.) Sofisticirani su žuti i crni: Razmislite o dodavanju udarca žute boje u crnoj sobi. Žuti kauč, stol ili zidna umjetnost mogu zauzeti svoju sobu od dosadne crne, elegantne i moderne.

2.) Primarna žuta voli dječje sobe: Jeste li primijetili da se primarna boja žuta koristi u centrima za učenje djece i dječjim igračkim područjima? Žuta iskre stvara kreativnost i maštu. Koristite ga u svojim sobama kako bi djeci učinili ono što najbolje rade - učite i stvarajte!

3.) Osvijetlite susjedstvo: Vanjska boja vaše kuće može osvijetliti susjednu ulicu sa žutim odmah. Pokušajte ga koristiti kao boju polja cijele kuće ili ga upotrijebite za obloge ili prozorske zastore. Blijedi žuti su prekrasni na starijim kućama, a svjetliji žutovi zajedno s smeđem izgledaju sjajno na plaži i tropskim kućama.

4.) Oživite svoj kućni ured: Ako se vaš kućni ured osjeća neinspiriran, dodajte žuti u paletu boja. Iako sve žute ured može biti zbunjujući, pokušajte ga spojiti s espresso smeđim ili mahovinom zeleno da potakne vaše kreativne sokove teče!

5.) Dnevni prostori pozivaju se sa zlatom: Bogate nijanse zlata i marigula su dobrodošle boje u dnevnim i blagovaonicama. Budući da svijetlo žuta može biti umirujuće za oči, odlučiti za muted tonove žute obitelji. Razmislite o žuti kao naglasak u dekoraciji i bacajte jastuke na tamni kauč, ili u naglaskom.

6.) Kuhanje s žutim u kuhinji: Od žute banane do narančasto-žutog ljetnog tikvica, vaša će kuhinja osjetiti nadahnuće žutom bojom. Ako je vaša kuhinja glavni glavčica vaše kuće, žuti se u dekor kao razgovor startera. Vaši će gosti voljeti kako vašu kuhinju živi svaki put kada dođu!

7.) Žuta i plava su mirna u kupaonici: Ako želite stvoriti bijeg u svojoj kupaonici, razmislite o bijeloj žutoj i plavoj boji koja vas podsjeća na nebo i plažu. S ručnicima za kupanje, prostornim sagovima i spa inspiriranim dekorom kupaonica se može osjećati kao oaza.

8.) Upotrijebite žuti kao pozadinu: Na blijoj strani spektra žuta se može pomiješati s bijelom i donijeti nagovještaj boje u sobu. U sobama koje želite imati ukrasne boje imaju zaigranu pozadinu - žuta je savršena boja. Omogućuje suptilnu svjetlinu za blues, zelenilo i izgleda uzvišeno crveno!

9.) Dovedite žuto u svoj kreativni prostor: Imate li kreativni prostor poput rezervacije za otpatke ili zanatskih područja? Dovedite žute u svoj radni prostor, zidni dekor i spremnike za praskanje boja i kreativnosti!

10.) Žuta u vašem dvorištu osvjetljava vašu žalbu: Žuti cvjetovi, naglasci na dvorištu i namještaj od verande će dodati vedrinu sklonosti vanjski dio vašeg doma. Žuti spremnik je dobrodošla poslastica na more crnih poštanskih sandučića u vašem susjedstvu!

Svaki prostor u vašem domu mogao bi upotrijebiti žutu boju. Zimi, uzmite u obzir dodavanje žutih boja u vašem domu kako biste ga održali sjajnom i veselom. Kada se hladnoća uspostavi, dobrodošli znakovi proljeća mogu biti mjesecima dalje. Sa žutim u vašem domu, svaki dan se može osjećati kao dobrodošlo proljeće.

Svježi čitatelji nam govore kako promijenite raspoloženje u vašem domu. Jeste li pokušali koristiti žutu? Rezultat može biti uzbudljiv!