10 Tradicionalne ideje o dekorskim dvoranama

10 Tradicionalne ideje o dekorskim dvoranama
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Tradicionalni interijeri lako se prepoznaju jer imaju vrlo specifičan izgled. Nastoje se usredotočiti na eleganciju i na sveukupni kontinuirani dekor, gdje sve odgovara svemu drugom. Najčešće korištene boje su bež i smeđe s malim varijacijama. Element koji je specifičan za tradicionalni dekor, točnije za dnevne sobe, je sag. Tradicionalni sagovi imaju lako razlikovani uzorak i imaju mješavinu toplih boja i zamršenih uzoraka.

Rugovi, bez obzira na njihov stil, su detalji koji su postali nepotrebni u većini modernih dekora. Ipak, imaju mekoću koja im omogućuje da dovedu toplinu u sobu i stvoriti ugodnu i intimniju atmosferu. Tradicionalni dnevni boravak također često imaju kamin. To je vrlo lijep detalj koji čini cijelu sobu istaknuto.

MoreINSPIRATION
  • Tradicionalna Ideje za uređenje dnevnog boravka
  • 15 Red dizajnerske ideje za dnevni boravak
  • 20 Plava ideja za dizajn dnevnog boravka

Često se definiraju i pomoću robusnog namještaja kao što su sofe i tapecirane naslonjače. To su posebno udobni komadi namještaja i drugi element koji pridonosi cjelokupnoj intimnoj i ugodnoj atmosferi. Osim tipičnih arhitektonskih detalja, kao što su letvice i stropne ruže koje neki tradicionalni domovi još uvijek imaju, njihove interijere karakteriziraju i elegantni ukrasi i pribor, uključujući i privjeske ili čak lustere, umjetnička djela na zidovima i ukrasni cvjetovi na stolu. Naravno, postoje varijacije ovih dekora i različitih utjecaja. {Izvori slike: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 i 10}.