10 alata za suvremenog čovjeka

10 alata za suvremenog čovjeka
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Bilo da ste profesionalni ili samo netko tko se brine o samim problemima, morate imati skup alata u vašem domu u slučaju da bilo što treba popraviti. Ali budući da se sve razvija i napreduje, starci staroga oca možda neće biti dovoljni za moderni majstor poput vas. Dakle, kako da pogledate ove moderne mogućnosti?

Bosch GPLL5 olovni linijski laserski stupanj.

Ovo je linija olovne linije Bosch i to je izvrstan alat koji vam može pomoći pri usklađivanju i izravnavanju. Projicira svijetle pojedinačne linije i ima jednostavan i prijateljski dizajn. Isporučuje se s montažnom pločom s ljepljivim trakama tako da ćete moći pričvrstiti uređaj na zidove i sve vrste drugih površina. Sada možete dobiti ovaj praktični alat za samo 48,64 dolara.

WORX SD poluautomatski pogonski vijčani vozač.

Zaboravite na starog odvijač. Sada možete koristiti ovaj lijepi alat: WORX WX254L SD poluautomatski pogonski vijčani vozač. Možete ga kupiti za 44,99 dolara i vrlo je praktičan i jednostavan za korištenje. Sadrži pištolj za slijepo ponašanje za promjenu pogonskih bitova i dolazi s 12 pogonskih bitova i 2 spremnika za ponovno punjenje koji mogu držati 6 bita svaki.

Magnetic Wristband.

Možda ste vidjeli da tata pokušava popraviti stvari i izvaditi vijke i vijke samo da zaboravi gdje ih je stavio i da mora pronaći nove. Pa, sretan zbog tebe, nećete se morati nositi s tim problemom jer sada možete koristiti MagnoGrip. To je magnetska ručni zglob koji će zadržati alate na zglobu dok radite. Izuzetno je praktično i štedi vam puno vremena, da ne spominjem da više nećete biti pod stresom. Magnogrip može biti tvoja za samo 15,99 dolara.

Svjetiljka DVR.

Evo još jednog velikog modernog alata, iako je ovo malo pricy. Za 226,99 dolara moći ćete dobiti ovaj zadivljujući DVR svjetiljke. To je u osnovi baterijska svjetiljka s kamerom u njemu. Može snimiti do 4 GB ili 2 sata i vrlo je jednostavno koristiti. Ima 2 gumba. Gornji dio aktivira i zaustavlja snimanje videozapisa, a donji dio uključuje svjetiljku. Osim toga, to ne zahtijeva baterije.

Sigurnosni oklop.

MoreINSPIRATION
  • 5 Alati za mjerenje koji su bitni za obradu drveta
  • DIY Alati za obradu drvenih metalnih predmeta
  • 12 Alati Svaki kućni vlasnik trebao bi imati

I evo još jedne stavke koje bi jednog dana moglo biti praktično i to je lijepo imati. To je DEWALT DPG82-11C korektor koji očistite zaštitnu gumu protiv doušnika i može biti tvoja ne više od 9,84 dolara. Ugrađeni kanal za ventilaciju osigurava dodatnu kontrolu magle dok gumena guma pruža meko i udobno zatvaranje. Podesiva je i otporna na udarce.

Handyman Flex Grip radne rukavice.

Svaki handyman treba par rukavica za rad. Pa što je s tim? Dostupni su po cijeni od 11,08 dolara, a oni su oboje elegantni i praktični. Izrađeni su od sintetičke kože, poliestera, elastičnog pojasa i pjene. Teške su, ali su udobne za nošenje. Također, krilni trak za zatvaranje omogućuje vam da ih savršeno prilagodite.

HandyMan Tool Kit.

Svi ti alati su predivni i praktični, ali ne zaboravimo na osnove. Svatko bi trebao imati takav set u svojoj kući. Ovo je Alat za zaštitne znakove 75-HANDY HandyMan Tool Kit, 29-PC. Možete kupiti set za 21,00 dolara i uključuje polumjesecni ključ, kliješta za nos, čekić, odvijač, nož za nošenje, nož od nehrđajućeg čelika, limenka, škare, mjerne trake i čak otvarač za otvaranje.

5-Pocket Handyman's Tool Pouch.

Ako ste već odabrali alat koji vam je potreban, morate također trebati nešto da ih stavite tako da ih možete nositi s vama dok radite. Dakle, kako o ovom McGuire Nicholas 72489SBT-1 5-Pocket Handyman's Tool Pouch? Za 10,43 dolara dobit ćete torbicu za alat s 5 džepova koja je idealna za korištenje na radilištu. Izrađen je od izdržljivog poliestera i također je suza i otporna na vodu. Ima tri manja džepna alata, čelični čekić, bočnu petlju, veliki glavni džep i srednji džep noktiju.

Čelična mjerna traka.

Mjeračka traka je jedna od onih stvari koje bi itko trebao imati i to je korisno za mnoge vrste projekata. Ovo je Blomus 68708 nehrđajući čelik mjerača koji možete kupiti za 26,99 dolara. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i ima mat površinu. Tipka za zaustavljanje zaključava traku i pomoću ovog alata moći ćete mjeriti do 10 stopa.

Torba za alat.

A sada kada smo vam predstavili sve ove sjajne opcije, kako nam je torba za alat kako bi ih sve stavila? Ovo bi trebalo biti savršeno. To je Bucket Boss GateMouth Tool Bag i izrađena je od trajne denier tkanine. Ima podstavljene strane i dno, a sadrži 11 vanjskih džepa, kao i 12 unutarnjih džepova. Za 31,12 dolara ova torba za alat može biti vaša i možete organizirati i pohraniti sve svoje omiljene alate u njemu.