10 Jednostavna, elegantna i raznovrsna dizajna drvenih stubišta

10 Jednostavna, elegantna i raznovrsna dizajna drvenih stubišta
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

U kući koji ima više od jedne razine, stubište neizbježno postaje važan dio dekora. Stubište se često koristi kao žarišna točka, kao akcentni komad i to je sjajan način korištenja vitalnog dijela arhitekture i dizajna doma, pretvarajući ga u prekrasan detalj. Postoji mnogo strategija, oblika i dizajna koji se mogu koristiti za stubište i oni su jednako važni kao i materijali.

Većina tradicionalnih stubišta izrađena su od drveta. To daje eleganciju koju trebaju isticati, ali i čini ih ugodnim dijelom dekor zbog prirodne sposobnosti drva da dodaju toplinu i teksturu na bilo što. Tu su i mnogi moderni dizajni za drvene stubište. Zapanjujući drveni stubište može promijeniti cijeli izgled doma. To može napraviti razliku između jednostavnog ukrašavanja i jednostavno lijepe.

MoreINSPIRATION
  • Prekrasne ideje za dizajn stubišta od strane Cast
  • 14 Dizajniranje stubišta
  • Jednostavan i elegantan dom s drvenim volumenom

Također možete kombinirati različite materijale za stubište. Na primjer, drveni stubište s prozirnim staklenim tračnicama će imati stabilnost i snagu potrebnu, biti će sigurno, ali će također imati osjećaj otvorenosti. Drvena stubišta s drvenim tračnicama imat će više tradicionalni, rustikalni izgled. Drvena stubišta s metalnim okvirom imaju tradicionalni izgled s industrijskim dodirima. Mnogo je drugih mogućnosti koje možete odabrati. Odabrali smo nekoliko primjera za korištenje kao nadahnuće.

Izvori slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10.