10 rustikalnih dnevnih soba ideja koje koriste kamen

10 rustikalnih dnevnih soba ideja koje koriste kamen
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Dnevni boravak je najčešće najvažnija soba u kući. Obično je najveći i mjesto gdje obično provodite veći dio svog slobodnog vremena, sami ili sa svojom obitelji ili gostima. Dnevni boravak je vrlo važan pa evo nekoliko ideja koje možete koristiti kako biste stvorili jedinstven i privlačan dizajn interijera.

Jedan od načina dobivanja pozivajućeg i elegantnog dnevnog boravka je odlazak s rustikalnim izgledom. Kameni zidovi su uvijek sjajni i izgledaju jako dobro u dnevnoj sobi. Kada uključite kamen u svoj dekor, također ćete htjeti razrijediti taj hladan izgled s nečim ugodnim i toplim, a to uključuje teksturu i boju. Također, drveni furntirue bi također bio odličan izbor.

MoreINSPIRATION
  • Drvene grede i kamen - Savršena kombinacija za osjećaj nalik na kabinu
  • 10 High Ceiling Dnevni boravak Ideje dizajna
  • 40 Rustikalni dnevni boravak Ideje za modnu obnovu oko

Možete koristiti kamenu lažnog kamena za zidove ili samo za određena područja poput kamina ili stepenice. Kamini su jedan od najčešćih i najljepših ukrasa kada se radi o dnevnim boravcima. Oni stvarno pomažu stvoriti tu toplu i ugodnu atmosferu koju želite.

Ako želite dobiti dramatičniji dekor za vašu dnevnu sobu, bilo bi jako korisno ako ste imali visoke stropove. Na taj način možete dodati duge zavjese na prozore i ako odaberete i pravi privjesak ili luster, sve je puno lakše. Što se tiče boja, smeđa je vrlo uobičajeni izbor i ide jako dobro s rustikalno-vintage izgledom. {Pics from site}