10 kreveta za krevete - moderno i fleksibilno rješenje u spavaćoj sobi

10 kreveta za krevete - moderno i fleksibilno rješenje u spavaćoj sobi
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kreveti za platforme su također poznati kao kreveti kabine. Oni su modernija inačica tradicionalnog kreveta i imaju nekoliko ključnih elemenata. Jedna od njih je sama struktura kreveta. Sastoji se od čvrstog vodoravnog okvira, obično pravokutnog oblika, često s dijelom koji ima fleksibilne drvene letvice koje su dizajnirane za podupiranje madraca. To osigurava fleksibilnu podršku madraca, kao i ventilaciju, eliminirajući potrebu bilo koje druge strukture podrške.

Krevete za platforme mogu se izrađivati ​​od raznih materijala, ali najčešće su izrađene od drveta ili metala, s varijacijama od bambusa ili kože. Ovi kreveti obično imaju vrlo jednostavne dizajne i nemaju uvijek glavu ili podnožje. Platforma na kojoj se nalazi madrac također može biti veća nego što je potrebno, čime se ugrađuju značajke uključene u dizajn. Neki moderni ili suvremeni kreveti za platforme mogu doći s ugrađenim noćnim ormarićima.

MoreINSPIRATION
  • Waverly moderna platformska kreveta
  • Maly platforma kreveta Ligne Roset
  • Moderna kreveta Hilda platforme

Dizajn kreveta za platforme obično je minimalistički i imaju čiste linije i jednostavne oblike i boje. Iako obično nije slučaj, neki kreveti platforme mogu također imati ladice ili pretince za odlaganje ispod okvira. Ovaj ugrađeni prostor za pohranu također može doći u obliku naprave za uvlačenje donje ploče. No, pogledajmo nekoliko interijera s krevetima na platformama kako bismo vidjeli kako se integriraju u različitim vrstama okruženja.

Izvori slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10.