10 iPhone aplikacija koje će vam pomoći da odaberete savršenu boju kućišta

10 iPhone aplikacija koje će vam pomoći da odaberete savršenu boju kućišta
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Jedan od najzahtjevnijih zadataka u dizajniranju vašeg domaćeg interijera je odabir savršenih boja, jesam li u pravu? Bez obzira na to koordinira li nova boja s postojećom bojom u vašem domu ili pronalazi novu paletu boja. Odabir boja može biti zabavno, ako imate oko ili alate koji će vam pomoći. Evo 10 aplikacija za iPhone koje će olakšati postupak odabira boje. Od biranja boja, za bojanje izbora, evo nekoliko koje će vam pojednostavniti život strahovito!

1.) CliqCliq Colors: Ocjena: 4 zvjezdice, 2,99 dolara: Ako pokušavate shvatiti kako boje u vašoj postojećoj sobi će se upariti s drugim bojama, CliqCliq je vaš odgovor. Fotografirajte svoju sobu s iPhoneom, a zatim će aplikacija pretvoriti boju u RGB, HSB i CMYK te mjerne točke s pomičnim zarezom. Izvrstan za DIY'ers i grafički dizajner ili programere. Nema više nagađanja, koja je boja u vašem omiljenom djelu!

2.) Expert u boji: Ocjena 4,5 zvjezdica, 9,99 USD: za one od vas koji žele pronaći točan Pantone broj boje, ova aplikacija je za vas. Snimite fotografiju, pronađite palete boja, pređite kroz swatch knjigu i pronađite nijanse Pantone na dohvat ruke. Posebno korisna za dizajnere i one koji trebaju specifične Pantone boje za grafiku, tkanine i interijere.

3.) Ben Color Capture: Ocjena 3 zvjezdice, BESPLATNO: Jeste li pokušavate pronaći savršenu boju Benjamin Moore kako bi odgovarala novoj postelji? Snimite sliku, pronađite boju Benjamin Moore koja najbolje odgovara njemu i upotrijebite GPS vašeg GPS uređaja kako biste pronašli najbliži prodavač. Spremite svoje uzorke boja za upotrebu kasnije, a ova će aplikacija čak i pronaći koordinirane boje u boji uz potresanje telefona.

4.) ColorSnap: Ocjena, 3 zvjezdice, BESPLATNO: Jeste li ikada poželjeli da imate savjet od stručnjaka za boje prilikom odabira boja za svoj dom? Ova aplikacija za iPhone tvrtke Sherwin Williams ima značajke "pitaj" kako bi vam pružila informacije o nadahnuću u boji, kao i prijenos fotografija u stvarnom životu. Želite podijeliti svoje ideje u boji s prijateljem? Opcije za Facebook i e-poštu te lokator trgovine izvrsne su značajke ove aplikacije.

5.) Tester boje: Ne želiš zaroniti slikanje vaših zidova, samo biti tužno razočaran? Aplikacija Paint Tester omogućuje vam da prenesete fotografiju dobro osvijetljene sobe, a zatim alat alata za boje omogućuje vam slikanje zidova iz odabrane boje. Aplikacija vam također pomaže odabrati više boja za testiranje naglasnih zidova.

6.) addDecor: Ocjena 2 zvijezde, 3,99 dolara: Ako ste ikada morali nositi paletu obložnih boja, znate kako su prostrane i neugodne. Dodaj dekor omogućuje vam da nose mnoštvo boja na vašem iPhoneu za brzu i jednostavnu inspiriranu boju. Izradite jednostavne uzorke ploča razvrstavanjem boja, kategorija, završnih predmeta i namještaja na referencu natrag u kasnije vrijeme. Savršene ideje boja bez dugotrajnog traženja!

7.) Početna interijeri Ideje: Procijenjeno 3,5 zvijezde, 0,99 dolara: Ako vam je potrebna fotografija inspirirane stvarnom životu interijera, ova aplikacija za iPhone upravo je ono što ste tražili. Ako znate da vam se sviđa žuta, ali ne može zamisliti u kojoj se sjeni žute boje, Home Interiors Ideas ima veliku biblioteku slika koja će vam pomoći da jasno vizualizirate izgled koji želite postići. Apple je preporučio ovu aplikaciju kao novu i značajnu.

8.) PaintingWalls Pro: Procijenjeno 2,5 zvjezdica, 1,99 dolara: Preuzmite slike svog prostora i brzo 'iskoristite' dostupnu paletu boja za preglede kako će izgledati vaši zidovi. Brzo korištenje alata za prst, ili za više definiranih poteza, koristite alat za štapiće. Izradite boje s novim beračem i spremite promjene da biste se vratili i kasnije radili. Izvrstan za početnike i brze simulacije boja prostora.

9.) Promjena boje: ocijenjeno sa 2,5 zvjezdice, 0,99 USD: savršena boja aplikacija za određivanje boja za sobu, boje na slici ili čak boje na fotografiji! Sve to u jednoj aplikaciji idealno je za DIY'ere, dizajnere i entuzijaste fotografa. Aplikacija vam omogućuje manipuliranje tamnim i svjetlosnim slikama, kao i postavljanje nijansi, zasićenosti i svjetline pomoću prikladnog klizača. Blago miješanje omogućuje korisniku da sačuva sjene od izvorne slike za više foto realizma.

10.) myPANTONE: Ocijenjeno 3,5 zvjezdica, 9,99 USD: Izvorni proizvođač Pantone je došao do svoje vlastite aplikacije. Snimajte slike vašeg trenutnog prostora ili inspiracije. Kratke biblioteke Pantone boja i usporedite s Pantone Fashion + Home i brojnim vodičima Pantone boja. Izvorna Pantone iPhone app je idealan za one koji trebaju specifične potrebe za usklađivanjem i usklađivanjem Pantoneovih knjižnica. Savršeno za modne, grafičke i dizajnerske interijere.

Baš kad ste mislili da će bojanje boja biti teško! Ovih 10 iPhone aplikacija pomoći će vam dati inspiraciju, odabrati kombinacije boja i spremiti ih da bi se prikazali vašem dizajneru ili trgovini za kućanstvo. Pošaljite svoje prijatelje na savjete i podijelite svoje društvene mreže, ove iPhone aplikacije pomoći će vam da pronađete savršene boje za vaš dom!