10 dizajn vrućih kamina

10 dizajn vrućih kamina
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kada vrijeme počinje da se hladi, kamin području postaje jedan od najčešće korištenih mjesta u kući. Neka bude moderna i moderna s ovim savjetima.

Otvorite prostor.

Kamini koji se mogu postaviti na zid kako bi se osigurali dvostruki pogled na kamin, izvrstan su način da kamin bude središnja točka prostorije. Oni također ne zauzimaju previše prostora dok otvaraju dnevni prostor. To ima koristi od pomaganja da se soba osjeća više povezanima.

Koristite kamen za stil.

Kamen koji sadrži okolno područje izrađeno od kamena može biti lijepa kombinacija modernih i tradicionalnih elemenata. To je luksuz i udoban.

Kutak za ugradnju u kuću.

Kutovi u sobi obično ostaju na otpadu, ali ih mudro upotrebljavaju mogu biti odličan način za uštedu prostora dok radite nešto drugačije. Mali kamin može se lijepo uklopiti u kut sobe. Može se uredno ugurati u vaš dizajn, a još uvijek je upečatljiv. Smještena ispred velikih prozora pruža dodatnu vizualnu privlačnost.

Uzmi ga van.

Tko kaže da vaš lijepi kamin treba ostati u zatvorenom prostoru? Postavite vatrenu jamu izrađenu od betonskog bloka za savršenu vanjsku toplinu. Pazite da i blokovi i okolna površina (poput palube) sadrže vodonepropusne materijale. Mirna otvorena vatrena jamica savršeno je mjesto za zabavu na hladnim noći.

Stvorite ugodan prostor u spavaćoj sobi.

MoreINSPIRATION
  • Kuhinja i štednjak dizajn koji stvarno topline stvari
  • Složeni kameni kameni dizajnovi i dekori oko njih
  • Pribor za kamin koji će osvijetliti vašu dnevnu sobu

Nešto je rečeno o kaminima u spavaćoj sobi. Oni su krajnja točka udobnosti, samo savršeno za curling ispred vrućeg kakao i dobre knjige. Uređujte prostor kamina u istim bojama kao i ostatak prostorije, tako da dizajni teče. Tradicionalno kamin područje može se pretvoriti u svetište uz korištenje udobnih fotelje, kao i ogledalo i svjetiljke iznad vatre. Ormarići koji okružuju kamin stvaraju dodatnu pohranu koja se uklapa u dekor, naglašavajući užarene žerave.

Podesivi kamini.

Što ako želite uspješan požar, ali ponekad želite da se manje kamina izloži? S prekrasnim kaminom koji može otvoriti i zatvoriti, zahvaljujući obloženom metalnom okruženju, možete stvoriti zgodniji i luksuzni kamin u vašem domu.

Kamin u kupaonici.

Zamislite da se opustite u opuštajućoj kadi s prekrasnim kaminom kako bi vas topli. Zvuči nebesko, ali može biti stvarnost. Kameni vidio na slici sadrži nišu iznad koje nudi kamin za svoje fotografije, svijeće ili druge ukrasne stavke koje želite u kupaonici. Projektiranje ognjišta kamina s pločicama pomaže njegovu integraciju u kupaonicu, no ipak je savršen za moderan stil.

Moderna koža stvara Flash kamin.

Kada se koristi u ognjištu kamina, koža može biti dramatičan i sofisticirani način prikazivanja kamina. Bogati tonovi kože, kao što su tamnocrveni ili kesten, daju kaminu i prostorije općenito snažnu i elegantnu definiciju. Kuhinja odjevena od kamina također je odlična u sobama koje zahtijevaju ubrizgavanje muškosti. Ženstvene dodir može se dovesti da se uravnoteži, kao što je korištenje cvijeća.

Nabavite moderne s metalom.

Metali su postali zanimljiv materijal za vaš kamin, a oni su također trend vrućeg dekora općenito. Koristeći metal u ognjištu kamina, ažurirajte svoju sobu pod utjecajem trendića bez gubljenja topline koja je povezana s prostorijama kamina.

Preokrenite drvo u dekoraciju.

Oslobodite svoju kreativnost ostavljajući drvene trupce integriran u vaš životni prostor. Na primjer, njihovo pakiranje u određenu zidnu šupljinu gdje izgledaju kao da su smješteni na namjenu pruža zemljani rad.

Izvori slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10.