10 Zelene kuhinjske dizajne koje su simbol svježine

10 Zelene kuhinjske dizajne koje su simbol svježine
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kuhinja danas postaje više nego samo soba u kojoj se pripremaju jela. U većini slučajeva kuhinja je postala dio stvarnog dnevnog boravka, a ponekad i povezana s blagovaonicom. Vrlo je važno odabrati pravu boju za kuhinju. Danas ćemo se usredotočiti na zelenu boju i načine uspješnog korištenja ove boje kako bismo stvorili novu kuhinjsku dekoraciju.

Zelena je također simbol svježine, tako da možete biti sigurni da će to biti uspjeh. Međutim, morate biti oprezni da ne pretjerujete. Prije svega, pobrinite se da ste odabrali pravi ton u boji jer previše blijeda ili previše svijetla nije ono što vam je potrebno u vašoj kuhinji. Zatim odlučite koji će dijelovi kuhinje biti zeleni. Zidove možete zidjeti ili možete stvoriti kontrast boja samo dijelovima zidova slikanja.

MoreINSPIRATION
  • Reader's Project: Zelena kuhinja i backsplash bijele ormare
  • Kristalno moderno uređenje kuhinje od strane Scavolinija
  • Koju boju trebam slikati svoju kuhinju

Namještaj je također vrlo važan. Na primjer, možete zamijeniti zelene i smeđe dijelove ili pokušati pronaći set koji je već ugrađivao ovu boju bez da se čini prisiljen. Ako želite naglasiti i činjenicu da je to svijetla i prostrana soba, također možete upotrijebiti puno bijele boje. Također će vam pomoći ako imate velike prozore ili ako se kuhinja otvara na terasu ili terasu na primjer.

Svježa kuhinja ne mora nužno biti zelena. Također možete koristiti ovu lijepu boju za ukrase. Privjesak može biti svijetlozelene, na primjer, pod, ručice kabineta itd. Samo trebate biti kreativni. Također možete koristiti zelenu boju da biste stvorili komad prirodnog i izradili tematsku kuhinju. Za to ćete morati koristiti svoju maštu i dodati uzorke, teksture i oblike koji će vam pomoći da postignete svoj cilj. Bez obzira na temu koju odaberete, zelena boja uvijek će vam pomoći stvoriti svjež i lijep dekor. {Pics from bhg}