10 Zabava, alternativni načini korištenja krovišta kaputa

10 Zabava, alternativni načini korištenja krovišta kaputa
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kuke za ogrtače i stalci za kaput mogu se koristiti za više od samo kaputa! Samo zato što volimo vidjeti ove zidne police kako bi objesili naše kišne kape ne znači da ih ne možete koristiti drugdje i za druge stvari. Još uvijek su samo kuka i kuka može držati puno više od vanjske odjeće. Provjerite ove TK zabavne načine za korištenje kuke i vidjeti što ćete biti vise gore sljedeći!

1. Objesite svoje šalove.

Umjesto da pretražite svoje šalove u neredu odjeće, objesite ih! Jednostavan za pronalaženje i jednostavno bacanje preko ramena, upotrebljavajući kopčanicu za prikazivanje lijepih šalova ne samo da će se smrviti u ormaru već i zadržati u velikoj formi.

2. Isto vrijedi i za pojaseve.

Bolest od vaših pojaseva se izgubila u gužvi i užurbanosti zauzetog, pretrpanog ormara? Pronađite ih lakše tako da ih pričvrstite na neke kuke!

3. Nakit prikazuje.

Da, to je tako jednostavno. Koristite kuke za ogrtače kako biste prikazali i organizirali omiljene ogrlice! Nema više pukotina i nereda. Odvojite bisere od zlata i više ne trošite vrijeme u potrazi za onim što vam je potrebno!

4. Purses lakše naći.

Drugi način da pronađete pribor u prstima ... objesite ih na kuke! Kuke za kaput izuzetno su svestrane za organiziranje i prikazivanje. Grab svoje favorite i najčešće korištene torbice i objesiti ih za brzo zgrabite i otići.

5. Posuđe za kuhanje, posude i posude za kuhanje!

MoreINSPIRATION
  • 5 Alternativni načini korištenja magazinskih časopisa
  • Hangin 'Up Posude: zabavni i funkcionalni načini
  • Alternativni i elegantni načini prikaza fotografija

Kuke za kaput su nevjerojatne za kuhinju! Objesite svoje posude i posude, posuđe i ručnike i posude. To će stvoriti više prostora u vašim ormarićima i izgledati stvarno zabavno. I plus .... vidjeti one lonce i tave će vam dati pogon za više kuhanja!

6. Čl.

Napravite nešto malo artsy! Dodaj cvijeće ili fotografije ... ... sjaj ili gumbe. Uzmi stariji štitnik i pretvoriti ga u nešto novo i lijepo!

7. Kava za kavu ili čaj.

Ako imate ili ste našli pravu dekor kuke .... stvorite kutak za čaj ili kavu! Spustite se i prikazuj najslađi šalice .... prikažite svoje teapote .... i sakriti vašu Splenda i kremu u kocke!

8. Skrivite dasku za glačanje.

Uklonite nered i stvorite prostor! Sakrij svoju dasku za glačanje na zid i objesiti ga na kuku! To je uredno i uredno ... i još uvijek sladak i elegantan!

9. Objesite svoju umjetnost.

Koristite kuke za obloge kako biste spustili zidnu umjetnost. Izradite kolaž i stvorite nešto eklektično!

10. Pohranite svoje alate.

Nabavite alate za vrtove s garažnih podova. Koristite kuke za ogrivanje kako bi ih organizirali.