10 kamina za bilo koji stil. Koji je tvoj?

10 kamina za bilo koji stil. Koji je tvoj?
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Kamini, baš kao i svi drugi pribor ili ukras za kuću, dolaze u različitim stilovima, modelima i dizajnom. Svaki od njih ima jedinstvene karakteristike koje ih čine posebnima i negdje tamo također mora biti kamin koji je savršen za vas. Možda je čak i jedan od ovih:

Rustikalni.

Kamini su uglavnom cijenjeni zbog njihove sposobnosti stvaranja tople i ugodne atmosfere u sobi. Rustikalni kamin može to učiniti bolje nego većina drugih stilova. Materijal koji se koristi zajedno s dizajnom doprinosi ukupnom vrlo pozivajući i privlačan izgled.

Minimalistički.

Stil koji odaberete za svoj kamin također mora biti usklađen s ostatkom unutarnjeg uređenja doma. Na primjer, rustikalni ili tradicionalni kamin ne bi izgledao baš dobro u suvremenoj ili suvremenoj dnevnoj sobi osim ako ne odaberete mješavinu stilova i utjecaja. U suprotnom, najbolje je odabrati minimalistički kamin.

Peć na drva.

Štednjak je posebna vrsta kamina koju obično vidite u starim filmovima i zapravo zapravo ne vidite u privatnim kućama ovih dana. Ova vrsta kamina je nešto što možete integrirati u svoju kuhinju dati joj ugodan, viktorijanski osjećaj.

Fasada mozaika.

Ovo nije sasvim potpuno nova vrsta kamina nego detalj koji postavlja ton za dizajn i ostatak ukrašavanja. Fasada mozaika je zanimljiv i elegantan način izrade vašeg kamina. Možete se odlučiti za ovaj detalj ako želite promijeniti izgled kamina ili od početka kako biste osigurali elegantnu i šarmantnu atmosferu u sobi.

Zidovi od kamina.

MoreINSPIRATION
  • Spavaće sobe kamina - način da ovu sobu još više toplo, udobno i poziva
  • 21 Moderni kamini: značajke i unutarnje uređenje ideja
  • 15 Nezaposleni kamini - arhitektonske metafore koje mijenjaju atmosferu u našim domovima

Ognjište je element koji čini sobu toplo, udobno i dobrodošlo, bez obzira na stil i dizajn. Drvo je materijal koji može uvelike činiti istu stvar. Dakle, kada kombinirate ova dva elementa, sve te karakteristike se pojačavaju. Zidovi od drvenih kamina prilično su česti i vrlo lijep ukras.

Kameni kameni zidovi.

Vrlo popularna i poznata slika je kamin sa kamenom oko nje. To je klasična i vrlo lijepa slika koja uglavnom odgovara tradicionalnim domovima, ali s malo kreativnosti može se prilagoditi i drugim vrstama interijera.

Kamini u zemlji.

Tu je i određena vrsta kamina koja je simbolična za većinu domova u stilu zemlje. Ima prilično jednostavan dizajn s klasičnim značajkama i čini sobom osjećaj elegantnim i ugodnim. To je stil koji se može prilagoditi drugim vrstama domova kao dobro.

Kamini na kopnu.

Kada mislite na kamine općenito, nekoliko slika obično dolazi na umu. Među onima obično se nalazi udobna planinska kabina s velikim, lijepim kaminom. Ova vrsta kamina obično zahtijeva puno prostora i najbolje odgovara tradicionalnim kućama.

Suvremeni kamini.

Većina suvremenih kamina imaju dizajne koje se više ne usredotočuju na stvaranje ugodne i tople atmosfere u sobi. Postaju žarišna točka u dekoru i njihovi su dizajn minimalistički. Ovi kamini su u osnovi potpuno reinvented i oni su postali cijeli novi tip značajku.

Plutajući kamini.

Kuće koje imaju visoke stropove nude mogućnost da se odlučite za plutajući kamin umjesto klasičnog tipa. To u osnovi znači da će kamin struktura biti pričvršćena na krov ili strop i postat će suspendirani, plutajući objekt.

Izvori slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10.