10 jednostavnih načina da objesite sadnice

10 jednostavnih načina da objesite sadnice
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Imajući svježe biljke u kući je vrlo osvježavajuće. Biljke izgledaju lijepo i ne zahtijevaju puno održavanja. Jedina neugodna stvar koju mogu predstaviti jest činjenica da oni zauzimaju. Ali, ako razmotrite upotrebu vješalica, taj problem može lako nestati. Možete napraviti vlastite sadnice. Evo kako:

Napravite slojevite vještače pomoću nekog otpada, lonaca od terakote, užeta i metalnog prstena. Koristit ćete drvo da biste napravili trgove oko lonaca. Izbušite rupe u četiri kuta svakog drvnoga kvadrata. Zatim ih objesite pomoću konopa {found on designsponge}.

Ovaj je projekt iznimno jednostavan. Sve što trebate je bijela zdjela, jedan obodni vez i trajno ljepilo. Stavite ljepilo na dno zdjele, gdje se susreće s obručem, pritisnite ga i pustite da se osuši preko noći. Dodajte biljku i to je sve. {Found on northstory}.

Evo još jednog jednostavnog projekta. Za ovaj vam je potreban pamučni konop, vez za čizme u raznim bojama, metalni prsten i zatvorenu kuku. Izrežite konop i gurnite ga kroz prsten tako da imate 8 komada konopa koji visi. Spojite ga uz rub crijeva blizu prstena. Zatim vezati dvije dužine konopa i ponovite još tri puta. Spojite krajeve zajedno {found on site}.

Za ovaj projekt trebat će vam 4 trake tkanine ili vrpce i metalni prsten. Preklopite trake na pola i stavite srednji dio kroz prsten. Odvojite ih u četiri seta od dva i čvor svaki od setova zajedno. Zatim uzmite jednu traku od prvog skupa i jednu od druge i spojite ih zajedno. Ponovite s preostalim trakama. Zatim napravite još jedan sloj. Naposljetku, napravite veliki čvor (pronađen na gleefulthings).

MoreINSPIRATION
  • Nekoliko izvornih DIY načina prikazivanja vješalica za sadnju
  • DIY Vješanje Planters koji će vaš dom poboljšao nego ikada
  • Uređivači vina u bocama vina

Ovi sićušni sadnjaci su vrlo slatki i vrlo zabavna za napraviti. Materijali koji su potrebni su polimerna glina, obojena žica, ražanj, biljke, pladanj za pečenje, valjak i papir za pečenje. Pobrinite se da je glina mekan, a zatim je izvucite. Izrežite oblik konusa, okrećite je i spojite strane. Probijte rupu kroz svaku stranu i ispeći je. {Pronađen na frankie}.

Ako još uvijek imate nekih skrivenih posuda, konačno ih možete upotrijebiti. Također ćete trebati vezenje čizme u raznim bojama. Koristite konac za vezenje kako biste napravili šareni konop i pričvrstili ga na stolice u četiri točke.

Također možete napraviti policu na kojoj želite prikazati svoje ureene biljke. Uzmi komad drveta, izmjeri lonac i izreži krug iste veličine. Na ovaj način lonac će stati kroz rupu u drvu. Zatim napravite trake s tkaninom ili kožom i objesite plantažu negdje. Pronađeno na restlessoasisu.

Iako je u početku malo neuredan, ovo je vrlo lijep projekt kad ga dovršite. Potrebni materijal su suhi mahovnjak, potting tlo, glina blato, mahovina, konopac ili vrpca i sočna biljka. Isprati svu tlo oko korijena i pomiješati glinu i tlo. Dodajte vodu u suhi mahovinu i omotajte je oko korijena. Zatim uzmite glinenu smjesu i pržite ga korijenjem korijena. Zamotajte zelenu mahovinu, a zatim objesite konac ili niz oko nje.

Evo lijepog keramike koji dobro radi i na otvorenom iu zatvorenom prostoru. Oblikovana je u obliku kocke, a vanjski je obojan u dvije boje. Možete odabrati bilo koju kombinaciju boja koju želite. Možete napraviti nešto slično pomoću betona, ali biste trebali biti oprezni s malim rupe za konopac. Pronađeni na brodu i šipku.

Vinska bočica može se vratiti kao viseća biljka. Prvo ćete morati odrezati dno boca i to je najteži dio. Zatim uzmite neku žicu ili žicu, čvrsto ga vezu oko vrata boca, a zatim odvojite komade od dva komada od dva i zakažite ih.