10 aplikacija koje će vam pomoći organizirati u dobu smartphonea

10 aplikacija koje će vam pomoći organizirati u dobu smartphonea
Allen and Betty Harper
Tim Autora
Allen and Betty Harper
Obitelj Sa Zlatnim Rukama
Ocjena:
5

Boravak u organizaciji zahtijeva naporan rad, ali srećom, tehnologija je donijela i poboljšanja u ovom poglavlju. Danas u osnovi imamo aplikaciju za gotovo sve. Ako provjerite kategoriju životnog stila, naći ćete nekoliko sjajnih aplikacija koje će vam omogućiti da ne ostanete organizirani, ali ćete također omogućiti zabavu.

Trebali bismo.

WeShould je nova aplikacija koja je upravo objavljena ovog ljeta. To je osobni planer i pomoćnik koji možete preuzeti na svoj iPhone, iPad i iPod. Omogućuje vam povezivanje s udaljenim prijateljima, slanje poruka i kupovinu stvari. Aplikacija nudi mnoge druge korisne značajke.Osnovana je na trgovini aplikacija.

Asana.

Ovo je aplikacija koja vam omogućuje stvaranje zadataka, a zatim vam omogućuje dodjeljivanje, praćenje napretka i komentiranje. To je odličan način da uvijek znate status o zadatku i znate tko je odgovoran za to. Obavijesti olakšavaju stvari. Aplikacija je kompatibilna s iPhoneom, iPod touchom i iPadom.

Spremnik.

Zovu se jednostavno poštanski pretinac, aplikacija je trenutačno samo za Gmail, no ostale platforme bit će uskoro dostupne. Omogućuje vam spajanje datoteka s Dropboxa na e-poštu i to je i zabavna aplikacija s kojom možete provjeriti svoje poruke e-pošte. Aplikacija zahtijeva IOS 6.0 ili noviju verziju i također je optimizirana za iPhone 5.

Thinglist.

Thinglist je aplikacija koja zamjenjuje tradicionalni popis obveza. Omogućuje vam da napravite bilješke o stvarima koje želite učiniti da biste ih se sjećali. Naravno, sada nemate izgovora da kažete da ste zaboravili na nešto. Aplikacija radi na uređaju iPhone, iPad i iPod touch i zahtijeva IOS 6.1 ili noviju. Na AppStoreu možete pronaći na 1,99 USD.

Evernote.

MoreINSPIRATION
  • 10 iPhone aplikacija za arhitekta unutar vas
  • Najbolji 11 gadgeta za kućnu mrežu kontroliranog od strane Smartphonea
  • 7 tabletnih aplikacija za dizajner interijera u vama

Evernote je vrlo korisna aplikacija koja vam omogućuje sinkronizaciju svih vaših bilježaka preko računala i ostalih uređaja koje upotrebljavate. Na taj način ćete ih uvijek imati na jednom mjestu. Možete stvarati i uređivati ​​bilješke i popise, bilježiti glasovne i audio bilješke, organizirati ih, slati e-poštom i dijeliti ih s prijateljima. Aplikacija je besplatna i dizajnirana je za iPhone i iPad.

Zapamti mlijeko.

Ova aplikacija je u osnovi vrlo složena to-do-list koja možete poduzeti sa sobom kamo idete. Omogućuje vam dodavanje i dovršavanje zadataka, sinkronizaciju s on-line uslugom koja ima isti naziv, organiziranje zadataka, pretraživanje, planiranje najboljeg načina da ih dobije, primanje podsjetnika i još mnogo toga. Aplikacija je dostupna na iPhoneu i iPadu.

HomeRoutines.

HomeRoutines je aplikacija koja vam omogućuje da planirate raspored čišćenja koje možete pratiti na tjednoj bazi. Na taj način ćete biti organizirani i stvari će se brže izvršiti. To vam omogućuje da to učinite pružanjem zasebnih mjesta za svoje zadatke. Na taj način možete organizirati svoje zadatke prema dobu dana, zoni i danu u tjednu. Dovršeni zadatak će se prikazati u vašim postignućima. Dostupno za 4,99 $.

BillTracker.

Može biti teško uvijek pratiti što račune treba platiti, tako da takva aplikacija može biti vrlo korisna. Omogućuje vam praćenje podataka o svakom računu, uključujući datum dospijeća, iznos duga i potvrdu brojeva. Prikuplja sve račune na jedan popis tako da možete vidjeti koji račun treba platiti sljedeći. Dobit ćete podsjetnike i imat ćete potpunu povijest za svaki račun. Preuzmite aplikaciju na iPhone, iPod touch ili iPad za 1,99 USD.

Gadget trgovine.

Ovo je aplikacija koja čini zabavu zabavnim i jednostavnim. To vam omogućuje da ponovo upotrijebite liste prehrambenih proizvoda umjesto da svaki put morate napraviti novu. Možete organizirati proizvode po želji, skenirati barkodove, sinkronizirati popis sa svojim supružnikom ili prijateljicom, spremiti slike i još mnogo toga. To vam omogućuje da uštedite vrijeme i da je jednostavan za korištenje. Preuzmite ga besplatno na iPhoneu ili iPadu.

Flipboard.

Dostupno besplatno na Appstoreu, ova aplikacija omogućuje vam da nadoknadite vijesti i naučite nove stvari iz cijelog svijeta. Samo odaberite temu i odatle je jednostavno. Također možete pratiti Homedit. Aplikacija vam također omogućuje korištenje omiljenih društvenih mreža i pregled ažuriranja. Možete ostaviti komentare i komunicirati sa svojim prijateljima i sada je lakše nego ikad.